up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Zerod

Zerod Dragt Neopren Vanguard Flex Kvinde

plus
  • Play videoZerod Dragt Neopren Vanguard Flex Kvinde
  • Zerod Dragt Neopren Vanguard Flex Kvinde

Zerod Dragt Neopren Vanguard Flex Kvinde

Produktbeskrivelse Zerod Dragt Neopren Vanguard Flex Kvinde

Hovedsageligt lavet af høj kvalitet Yamamoto 39 neopren, Vanguard er en ekstremt kraftfuld og højtydende våddragt, der giver en fantastisk opdrift. De Aerodome Yamamoto teknologi (luftceller i mellem 2 lag af neopren) er blevet strategisk placeret på den tungeste del af kroppen til at løfte den endnu længere ud af vandet, sikre en stabil position og forbedre hydrodynamik. Du kan fokusere ordentligt på din streg!

Den er udstyret med vores Albue 2 Albue panel til at give dig den fleksibilitet, du har brug for en naturlig gennemgang. Det er som om, du er iført noget overhovedet! Tværstribede pannels placeret på hver underarm og på triceps vil forbedre dit greb og din slagtilfælde, der handler som en trækkraft overflade.

Nano CSC belægning vil sikre du er så hurtigt som du kan være! Ikke blot vil du være hurtig i vandet, men også ved overgangen til tage det ud ... fordi ingen ønsker at gå glip af pakken!

Specifikationer:

Upper Krop (Bryst og torso): 5mm Yamamoto

Underben og tilbage: 3mm Yamamoto 39

Arms & Skuldre: 1,5 mm Yamamoto 39

Lår, hofter og nedre torso: 5 mm Yamamoto Aerodome


Køb dine Zerod Dragt Neopren Vanguard Flex Kvinde til den bedste pris! Vores online har svømning, swiminn lige dem du går og drømmer om! Find Dragter og tilbehør til de absolut bedste priser. Læs en detaljeret beskrivelse og anmeldelser fra andre kunder før du køber Zerod Dragt Neopren Vanguard Flex Kvinde. Find de nyeste prisnedsættelser og tilbud, i vores online svømning katalog!

Funktioner Zerod Dragt Neopren Vanguard Flex Kvinde

Anbefalet niveau
Typer af ærmer
Farve
Køn
Anbefalet brug
Alder
FINA Godkendt
Lynlås position

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up