up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZerod Korte Bukser
  • Zerod Korte Bukser
  • Zerod Korte Bukser
Zerod

Zerod Korte Bukser

Zerod Korte Bukser

plus

Zerod Korte Bukser

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Zerod Korte Bukser

For dem, der ikke kan lide at bære en dragt på langdistance triathlon, er iSHORTS kombineret med iSINGLET den bedste løsning. Made in Water Wear Weapon fransk stof, iSHORTS kan bæres under våddragt. Derudover er der ikke behov for at ændre ved første overgang takket være tripad, der er indrettet til at cykle hundredvis af kilometer. Endelig er lommer på siderne ideelle til din ernæring for at holde dig energisk.

Specifikationer:

Sammensætning: 80% Poliyester / 20% Elastan

Teknologi:

Www2 lommer

Framilon

Silikon benplade

Xtra flad


Zerod Korte Bukser har officiel fabriksgaranti fra Zerod. Som en official Zerod forhandler, alle svømning produkter, har to års fabriksgaranti. Hos swiminn, vælger vi kun kvalitets Herretøj produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Bukser der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Zerod Korte Bukser

Længde
Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

God

-

Jeg kan virkelig godt lide denne badedragt. Det er let og meget komfortabel. Pasformen er god, og jeg kan lide den længere længde shorts. Gode ​​ting.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up