up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZerod Våddragt Vanguard
  • Zerod Våddragt Vanguard
  • Zerod Våddragt Vanguard

Zerod Våddragt Vanguard

Zerod Våddragt Vanguard

plus
Zerod

Zerod Våddragt Vanguard

Produktbeskrivelse Zerod Våddragt Vanguard

Hovedsageligt lavet af høj kvalitet Yamamoto 39 neopren, Vanguard er en ekstremt kraftfuld og højtydende våddragt, der giver en fantastisk opdrift. De Aerodome Yamamoto teknologi (luftceller i mellem 2 lag af neopren) er blevet strategisk placeret på den tungeste del af kroppen til at løfte den endnu længere ud af vandet, sikre en stabil position og forbedre hydrodynamik. Du kan fokusere ordentligt på din streg!

Den er udstyret med vores Albue 2 Albue panel til at give dig den fleksibilitet, du har brug for en naturlig gennemgang. Det er som om, du er iført noget overhovedet! Tværstribede pannels placeret på hver underarm og på triceps vil forbedre dit greb og din slagtilfælde, der handler som en trækkraft overflade.

Nano CSC belægning vil sikre du er så hurtigt som du kan være! Ikke blot vil du være hurtig i vandet, men også ved overgangen til at tage det af. fordi ingen ønsker at gå glip af pakken!

Specifikationer:

Upper Krop (Bryst og torso): 5mm Yamamoto

Underben og tilbage: 3mm Yamamoto 39

Arms & Skuldre: 1,5 mm Yamamoto 39

Lår, hofter og nedre torso: 5 mm Yamamoto Aerodome

Coating: SCS Yamamoto


Zerod Våddragt Vanguard findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online svømning butikken, Zerod Våddragt Vanguard lignende produkter. Vores udvalg i Dragter produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Zerod Våddragt Vanguard

Anbefalet niveau
Typer af ærmer
Farve
Køn
Anbefalet brug
Alder
FINA Godkendt
Lynlås position

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up