up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZoggs Våddragt Kvinde FX3
  • Zoggs Våddragt Kvinde FX3
  • Zoggs Våddragt Kvinde FX3
  • Zoggs Våddragt Kvinde FX3
  • Zoggs Våddragt Kvinde FX3
Zoggs

Zoggs Våddragt Kvinde FX3

Zoggs Våddragt Kvinde FX3

Zoggs Våddragt Kvinde FX3

Zoggs Våddragt Kvinde FX3

plus

Zoggs Våddragt Kvinde FX3

Produktbeskrivelse Zoggs Våddragt Kvinde FX3

Introduktion vores Zoggs FX3 Våddragt, nyt for 2015! Vores sortiment af våddragter inkluderer vores unikke flex teknologi koncept giver uovertruffen komfort og pasform, som vi allerede leverer i vores enestående udvalg af Predator Flex beskyttelsesbriller. Den FX3 er designet til svømmeren, der er nyt for eller forløber i triathlon eller åbent vand svømning. Kort sagt, det er den bedste i sin klasse.

Fokus i denne dragt er en kombination af alle runde opdrift og fleksibilitet. Fleksibiliteten opnås med brug af Super Stretch foring i hele dragten og 1.5mm Yamamoto # 39 Smoothskin neopren paneler i armene for uovertruffen fleksibilitet til at mindske træthed og forbedre ydeevnen. Kombinationen af ​​Yamamoto 39 celle neopren med Super Composite Skin reducerer friktion for et højt træk modstand, komfort og fantastisk opdrift lige der, hvor du har brug for det.

De ergonomisk skræddersyede ben og hofte paneler også forbedre opdrift, og kombineret med vores hip stabilisator teknologi vil undgå overskydende hofte rotation; sikrer svømmere automatisk bringes i en strømlinet og stabil form i vandet. Den FX3 har en lidt mere generøs anatomisk profil, og har alle de store styling og pasform nogen Zoggs våddragt. Den FX3 repræsenterer stor værdi for pengene, med de allerbedste Yamamoto 38 og 39 celle Smoothskin Neopren.

Specifikationer:

materialer:

Yamamoto # 39 Smoothskin Neopren

Yamamoto # 38 Smoothskin Neopren

Yamamoto # 38 SCS (Super Composite Skin)

Hook og Loop Fastener

Inde For:

BIO Stretch Lining - Materiale: Nylon 100% / Vægt: 130gsm / 2 vejs stretch

SUPER Stretch foring - Materiale: Nylon 100% / Vægt: 130gsm / 2 vejs stretch

Fordele ved Yamamoto Materialer:

Ultra lav modstand - Den specielt fremstillet belægning af deres SCS materialer resulterer i en micellær overflade, som afviser vand ved kontakt med luft og udviser hydrofile egenskaber, når vandet. Denne unikke dual funktionalitet resulterer i en forbløffende modstand koefficient på 0,021, når våd (sammenlignet med 4,0 for konventionelle neopren våddragter) og 0,035 når de er tørre (sammenlignet med 5,0 for konventionelle neopren våddragter).

Letvægt - På grund af deres vandafvisende egenskaber har de SCS materialer ikke absorberer vand, undgå den ekstra vægt forårsaget af vand logget dragt, der kan holde svømmere tilbage og tvinge dem til at udvise dyrebar ekstra energi.

Superior mug evne og øget komfort - Kroppen pasform er optimeret med den overlegne skimmel evne til SCS materialer, der giver øget komfort og yderligere reducerer vandmodstanden og samtidig giver mulighed for en hidtil uset udvalg af bevægelse, mens svømning. Ekspansionsforholdet af materialet er 7 gange større end for konventionelle våddragt materialer og forskellen er tydelig, selv inden de kommer ind i vandet på grund af den lette at bære dragten.

Høj varmeisolering - På grund af den overlegne varme fastholdelse af SCS materiale, kroppen holdes varmere, faldende krop træthed og forbedre den samlede præstation.

Høj holdbarhed - Yamamoto s SCS materialer er meget holdbare og modstandsdygtige over for hudafskrabninger og giver længere levetid samt forbedret ydeevne.

Yamamoto neopren er lavet af 99,7% kalksten, en tydelig forbedring i forhold til oliebaserede neopren, som har en forholdsvis stor miljøbelastning. Yamamoto er grønnere neopren strækninger, bevarer formen, og returnerer til dannelse bedre end nogen anden neopren anvendes i triathlon.


Gennemfør din bestilling af Zoggs Våddragt Kvinde FX3, med vores Dragter og tilbehør udvalg og Dragter varer. Kig igennem de andre svømning kategorier, Hos swiminn, er vi specialister i svømning udstyr, du kan også finde Dragter udstyr, til de bedste priser hos swiminn!

Funktioner Zoggs Våddragt Kvinde FX3

Anbefalet niveau
Typer af ærmer
Farve
Køn
Anbefalet brug
Alder
FINA Godkendt
Lynlås position

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up