`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zone3

Zone3 Activate Top

Zone3 Activate Top

  • Zone3 Activate Top
  • Zone3 Activate Top
  • Zone3 Activate Top

Zone3 Activate Top

Produktbeskrivelse Zone3 Activate Top

Aktiver rækkevidde er blevet et dagligt syn i triathlon verden og har fået ry for at være en meget høj kvalitet, som giver ekstremt god værdi. Samlingen herunder Tri dragter, toppe og shorts var lanceringen i 2014 og er siden blevet brugt 1000-vis af atleter over hele verden.

Oprindeligt designet til begyndere triatleter eller for dem på udkig efter en stor værdi kulør for at træne med den række har forhåbentlig været med til at tilskynde til deltagelse i multisport ved at give de nye aktører på markedet et kvalitetsprodukt, men til en overkommelig pris.

Den seneste Aktiver serien er bedre end nogensinde med nye funktioner til forbedring komfort og et nyt panel design for at sikre en endnu bedre pasform. Tri Top er lavet af Lycra sport stof for at sikre lang levetid, åndbarhed, komfort og ydeevne. Den er velegnet til ikke blot triathlon, men også individuelle løb, cykling og fitness-arbejde.

Funktioner:

Elastisk Teknologi og bindende at give en pasform uden ubehag omkring arme og hals linjer. Også, at nye søm konstruktion forhindre gnidning under armen.

Front lynlås for ekstra ventilation under cyklussen eller løbe

Opbevaringslomme med elastik bånd placeret på ryggen for ernæring, reservedele eller værdigenstande.

Stilfuld Flat låst syninger - Designet til maksimal styrke og minimal ubehag mod huden.

Reflekterende logoer - anbragt på bagsiden for at give bedre synlighed i svagt lys.

Zip beskyttelse: Intern rørføring og en intern patch for at minimere gener fra lynlåsen.


Er du på udkig efter Zone3 Activate Top? Behøver du ikke søge mere! Vi har alt indenfor Dragter i vores online svømning butik. Du kan finde mange forskellige modeller og altid til den bedste pris. De bedste svømning produkter, lige de swiminn du manlger. Er du på udkig efter en gave? Så kig på vores Badetøj til kvinder udsalg.

Funktioner Zone3 Activate Top

Køn
Udstyrstype
Typer af ærmer
Anbefalet brug
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt og optjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: Dine anmeldelser vil blive evalueret af vores medarbejdere og postet inden for fem arbejdsdage. Dine spørgsmål vil blive besvaret pr. e-mail, så du bør venligst sikre at din e-mail adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk