`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zone3

Zone3 Activate Top

Zone3 Activate Top

  • Zone3 Activate Top
  • Zone3 Activate Top
  • Zone3 Activate Top

Zone3 Activate Top

Produktbeskrivelse Zone3 Activate Top

Aktiveringsområdet er blevet en hæfteklammer for triathlonverdenen og har fået et ry for at være et produkt af meget høj kvalitet, der giver ekstremt god værdi. Samlingen inklusive Tri-dragter, Toppe og Shorts blev lanceret i 2014 og er siden blevet brugt af 1000's af atleter over hele verden.

Oprindelig designet til nybegyndere triathletter, eller for dem, der leder efter en stor værdi kostume til at træne med Activate serien har forhåbentlig bidraget til at fremme deltagelse i multisport ved at give de nye aktører til markedet et produkt af høj kvalitet, men til en overkommelig pris.

Det seneste Activate-område er bedre end nogensinde med nye funktioner til forbedring af komfort og et nyt panel design for at sikre en endnu bedre pasform. Tri-dragt er lavet af Lycra sportstoffet for at sikre lang levetid, åndbarhed, komfort og ydeevne.

Kvindernes specifikke snit er baseret på vores prisvindende Aquaflo-sortiment, som har fået en række top anmeldelser i løbet af de sidste par år.

Funktioner:

Længde - Designet til at overlappe med Tri-shortsen, der giver indtryk af at bære en jakkesæt, men med alsidigheden i at bære shorts og top. Toppen er også længere bagud i forhold til fronten for at sikre god dækning i alle cykelpositioner.

Størrelse - Designet til at være lidt større end den traditionelle tri-top dimensionering for at give en løsere pasform. Denne ændring er blevet anmodet om af en stor del af vores nybegyndere og mellemliggende atleter i løbet af de sidste par år.

Elastisk Teknologi og bindende for at give en god pasform uden ubehag omkring armene og halsen. Også ny søm konstruktion for at forhindre enhver chafing under armen.

Front lynlås til ekstra ventilation under cyklus eller løb

Opbevaringslomme med elastikbånd placeret på bagsiden for ernæring, reservedele eller værdigenstande.

Stilfuld flad låsning - Designet for maksimal styrke og minimalt ubehag mod huden.

Reflekterende logoer - Placeret på bagsiden for at give bedre synlighed under svagt lys.

Zip beskyttelse: Indvendige rør og en intern patch for at minimere ubehag fra lynlås.


Hvis du vil lære mere omkring Zone3 Activate Top, eller andre varer fra Zone3 i Badetøj til kvinder kategorien af swiminn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine svømning aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Dragter kollektioner, du kan vælge svømning fra Zone3, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Zone3 Activate Top

Typer af ærmer
Produkttype
Lynlås længde
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk