up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Zone3

Zone3 Buoyancy 3/2 mm

Zone3 Buoyancy 3/2 mm

plus
  • Play videoZone3 Buoyancy 3/2 mm
  • Zone3 Buoyancy 3/2 mm
  • Zone3 Buoyancy 3/2 mm

Zone3 Buoyancy 3/2 mm

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Zone3 Buoyancy 3/2 mm

Opdriften Shorts blev først udviklet af Zone3 tilbage i 2007. Den oprindelige opfindelse af dette produkt blev foretaget ved hjælp af en 5: 3 mm tykkelse kombination af smoothskin materiale, men på grund af overvældende efterspørgsel, har Zone3 nu frigivet en mindre kraftig design kaldet 'The Next Step' . Denne mulighed er fremstillet af det samme materiale smoothskin som originalerne, men med en 3: 2 mm tykkelse i modsætning til den mere flydende 5: 3mm. Disse shorts er rettet mod de atleter der ønsker at komme videre deres svømning til det næste niveau, der søger at videreudvikle deres teknik og effektivitet, men behøver ikke så meget kerne support.

De oprindelige opdrift shorts var, at svømmere at se forbedringen i deres krop position og teknik efter træning med 5: 3mm support. Men nogle svømmere finde forskellen mellem 5: 3 mm opdrift og nul opdrift for meget, så den 3: 2mm mulighed er den perfekte springbræt.

Produktet koncept har otte års fantastiske kundeanmeldelser bag det. Vores opdrift shorts har hjulpet tusindvis af svømmere til at forbedre deres krop position i vandet, sammen med deres svømmetur teknik. De er designet til at give et alternativ til en pull bøje; give atleten ekstra kerne støtte, men med en mere naturlig følelse af opdrift. Den nyeste version af disse shorts omfatter nu en mere komfort fokuseret linning og opdateret grafik. De tyndere materialer, der anvendes i 3: 2mm design betyder, at de er mere subtil at bære på poolen.

De shorts er lavet af top kvalitet smoothskin neopren og er syet og bundet på samme måde som en triathlon våddragt. De er designet ved hjælp af 2mm neopren ned i midten og 3 mm neopren ned siderne. Den 2 mm giver den ekstra opdrift mens 3mm sidepaneler supplere denne ved at fremme hip rotation gennem hvert slag.

Funktioner:

Lavere niveau af opdrift i forhold til de oprindelige opdrift shorts.

Koncept har hjulpet 1000-vis af svømmere forbedre deres svømmetur teknik og hastighed.

Nyt design og komfort med fokus linning.

De shorts tjener tre hovedformål:

For nybegynder eller mellemliggende niveau svømmere den vigtigste faktor, der forhindrer dem i at svømme hurtigere er manglen på core stabilitet og ben spark. Deres arm styrke og teknik er gode, men fordi de ikke er vandret på toppen af ​​vandet skaber en masse træk og 'dødvægt', som gør det meget sværere at svømme effektivt.

Med opdrift shorts svømmeren kan få mere vant til svømning i den korrekte vandret og strømlinet position, så de begynder at bygge en "neurale mønster" af, hvordan de skal føle i vandet. Dette giver også svømmeren at koncentrere sig om at gøre en mere effektiv ben spark og bedre frem glide med hvert slag, uden at "synkende ben 'følelse.

Med den ekstra opdrift støtte, kan svømmeren også fokusere mere på teknikken med deres arm slagtilfælde uden konstant kamp for at holde hofter og ben i en høj stilling i vandet.

Resultaterne har vist, at en svømmer krop position, hastighed og udholdenhed over tid kan øges betydeligt ved at træne med opdrift shorts.

Egnet til ethvert niveau af triatlet, der ønsker at forfine deres åbent vand svømning teknik, mens i en pulje. Svømning i en våddragt under en triathlon er meget anderledes at svømme uden våddragt under en swimming løb. De fleste af din magt behov for at udlede fra din overkrop mens dine ben og kerne giver væsentlige kontrol. Disse shorts hjælpe med at udvikle din åbent vand svømning teknik, mens i poolen, hvor iført en fuld våddragt ville enten være for varmt eller forbudt af Livgarden.

Til brug i åbent vand træning eller løb som et alternativ til svømning i en fuld våddragt (når vejret er varmt nok!).

Dette produkt har fået hundredvis af positive anmeldelser fra svømmere, der har set betydelige forbedringer i kroppens position, fart og udholdenhed ved at uddanne med opdrift shorts. Trods den store følelse de giver en svømmer i vandet er det bedst kun at bruge disse shorts i visse svømme sæt snarere end den fulde session.

Til brug i åbent vand træning eller løb som et alternativ til svømning i en fuld våddragt (når vejret er varmt nok!).

Dette produkt har fået hundredvis af positive anmeldelser fra svømmere, der har set betydelige forbedringer i kroppens position, fart og udholdenhed ved at uddanne med opdrift shorts. Trods den store følelse de giver en svømmer i vandet er det bedst kun at bruge disse shorts i visse svømme sæt snarere end den fulde session.


Gennemfør din bestilling af Zone3 Buoyancy 3/2 mm, med vores Træning udvalg og Våddragtsbukser varer. Kig igennem de andre svømning kategorier, Hos swiminn, er vi specialister i svømning udstyr, du kan også finde Våddragtsbukser udstyr, til de bedste priser hos swiminn!

Funktioner Zone3 Buoyancy 3/2 mm

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (9)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Flotte shorts med 3/2 opdrift

-

Rigtig fine bukser! Jeg vil helt sikkert forbedre min svømmeposition med dette.

Flydende shorts

-

Det opfyldte mine forventninger. God kvalitet og fantastisk til ikke så kolde vand.

Svømning i koldt vand

-

Hej! Svømmeshorts er en rigtig god mulighed for at svømme i koldt (åbent vand). Takket være shortsen kan du svømme i koldt vand i meget længere tid.

Fremragende produkt

-

Var i stand til at forbedre min svømmestilling.

Det var sejt

-

Det var sejt. Overholder det afsluttede billede.

Kvalitetsprodukt

-

God kvalitet som lovet. Nød denne svømning kort meget; Det har hjulpet med at forbedre mine freestyle teknikker på meget kort tid. Tak gutter!

çok faydalı bir ürün

-

Core çalışmaları ve denge açısından mükemmel. Orta seviye uzun mesafe yüzücülerine özellikle tavsiye ederim.

Svømning

-

Dejlig swimming bukser, arbejder som sælger løfte. Lite floting. Tak for sælger.

Meget godt selskab!

-

Tak Svømme kro for din hurtig service og fremragende produkt!

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up