up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Zone3

Zone3 Buoyancy 5/3 mm

Zone3 Buoyancy 5/3 mm

plus
  • Play videoZone3 Buoyancy 5/3 mm
  • Zone3 Buoyancy 5/3 mm
  • Zone3 Buoyancy 5/3 mm

Zone3 Buoyancy 5/3 mm

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Zone3 Buoyancy 5/3 mm

Opdriften Shorts blev først udviklet af Zone3 tilbage i 2007. Da de oprindelige opfindere af dette produkt, Zone3 syntes det var passende at kalde deres 5: 3mm tykkelse, smoothskin shorts 'The Originals ". De har otte års fantastiske kundeanmeldelser bag dem og har hjulpet tusindvis af svømmere til at forbedre både deres krop position i vandet og svømme teknik.

De shorts er designet som et alternativ til en pull bøje. De giver en mere naturlig følelse af opdrift og tillader svømmere til at udvikle deres svømning med ekstra kerne støtte. Den nyeste version af disse shorts tilbyder en mere komfort fokuseret linning og opdateret grafik.

'The Originals "er lavet af top kvalitet smoothskin neopren og er syet og bundet på samme måde som en triathlon våddragt. De shorts er konstrueret ved hjælp af 3 mm neopren ned i midten og 5 mm neopren ned siderne. Den 3 mm giver den ekstra opdrift, mens de 5mm sidepaneler supplere denne ved at fremme hip rotation gennem hvert slag.

Funktioner:

Zone3 er de oprindelige designere af dette produkt koncept.

Hjulpet 1000-vis af svømmere forbedre deres svømmetur teknik og hastighed.

Ny komfort fokuseret linning.

For nybegynder eller mellemliggende niveau svømmere den vigtigste faktor, der forhindrer dem i at svømme hurtigere er manglen på core stabilitet og ben spark. Deres arm styrke og teknik er gode, men fordi de ikke er vandret på toppen af ​​vandet skaber en masse træk og 'dødvægt', som gør det meget sværere at svømme effektivt.

Med opdrift shorts svømmeren kan få mere vant til svømning i den korrekte vandret og strømlinet position, så de begynder at bygge en "neurale mønster" af, hvordan de skal føle i vandet. Dette giver også svømmeren at koncentrere sig om at gøre en mere effektiv ben spark og bedre frem glide med hvert slag, uden at "synkende ben 'følelse.

Med den ekstra opdrift støtte, kan svømmeren også fokusere mere på teknikken med deres arm slagtilfælde uden konstant kamp for at holde hofter og ben i en høj stilling i vandet.

Resultaterne har vist, at en svømmer krop position, hastighed og udholdenhed over tid kan øges betydeligt ved at træne med opdrift shorts.

Egnet til ethvert niveau af triatlet, der ønsker at forfine deres åbent vand svømning teknik, mens i en pulje. Svømning i en våddragt under en triathlon er meget anderledes at svømme uden våddragt under en swimming løb. De fleste af din magt behov for at udlede fra din overkrop mens dine ben og kerne giver væsentlige kontrol. Disse shorts hjælpe med at udvikle din åbent vand svømning teknik, mens i poolen, hvor iført en fuld våddragt ville enten være for varmt eller forbudt af Livgarden.

Til brug i åbent vand træning eller løb som et alternativ til svømning i en fuld våddragt (når vejret er varmt nok!).

Dette produkt har fået hundredvis af positive anmeldelser fra svømmere, der har set betydelige forbedringer i kroppens position, fart og udholdenhed ved at uddanne med opdrift shorts. Trods den store følelse de giver en svømmer i vandet er det bedst kun at bruge disse shorts i visse svømme sæt snarere end den fulde session.


Velkommen til vores Zone3 Buoyancy 5/3 mm specielle tilbud. Hos swiminn, finder du ikke blot svømning udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på svømning produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Våddragtsbukser.

Funktioner Zone3 Buoyancy 5/3 mm

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (46)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt til mig

-

Jeg er egentlig lige ved at lære at svømme som 48-årig. Disse er perfekte til mig. Skøre synkede ben. Havde dem på i går i poolen for første gang og gjorde en kæmpe forskel. Benene føltes meget højere.

Zone 3 neopren svømmebukser

-

Tog mit første par Zone 3 svømmebukser i brug og tog det straks i brug. Helt vild med det! Det er som at have en anden tykkere hud på. I modsætning til mit andet par er det blødt og fleksibelt og ikke obstruerende. Det hjælper virkelig med at holde benene vandret oppe under svømning og får kroppen til at strømline.

Godt, hvis du mangler opdrift

-

Godt, hvis du mangler opdrift på grund af mangel på fedme.

Opdriftshorts

-

produktet er fremragende. og er af høj kvalitet.

Opdrift shorts

-

Fremragende shorts og service

Fremragende svømmeshorts

-

Fremragende svømmeshorts til dem, der har brug for hjælp til opdrift.

Produkt

-

produktet Zone3 opdrift 5/3 mm. er fremragende. og er af høj kvalitet.

Elsker min zone 3 opdrift shorts

-

Brug dem til havsvømning. Fantastisk for mig som en ældre fyr, der er ivrig efter at holde svømning og holde mig i form og svømme godt (omend langsommere). De hjælper med opdrift og derfor teknik.

Zone 3 svømmeshorts

-

Bestilte zone 3 shorts. Levering var fantastisk! Dette er det andet par Zone 3, som jeg har bestilt. Får jobbet gjort. På grund af skade fra en motorcykelulykke for 3 1/2 måned siden kunne jeg ikke engang svømme 25 meter freestyle. Nu er jeg op til mindst 1000 meter 5/6 gange om ugen!

Hurtig levering!

-

Bestilte på en mandag og modtog dem på onsdag! Betalt et par pund ekstra for DHL-levering og det værd. Togs er fantastiske lige hvad jeg havde brug for.

Perfekt

-

Meget god, produktet er af god kvalitet og hjælper med at korrigere en dårlig position i vandet.

Meget hjælpsom

-

Glæder sig over dette produkt. Købt for at hjælpe mig med at forbedre svømning, og det har bestemt hjulpet med det. Hjælper med at korrigere kropsposition i vandet, når du svømmer langsommere for at starte. Anbefales

Anmeldelse

-

Fremragende service. Jeg havde bestilt den forkerte størrelse ved en fejltagelse, annulleret ordren og genbestilt - ingen problemer. Levering inden for tidsrammen til NZ! Perfekt pasform.

Opdrift shorts

-

Fremragende køb. God kvalitet og hjalp min svømmeposition

Tyk tommelfinger

-

meget indhold af badedragten og hurtigere levering

Fremragende

-

Forsøgte det allerede to gange. Perfekt pasform og top ydeevne. Fantastisk produkt.

Top

-

Perfekt

Fremragende til forbedring af den flydende position

-

Jeg gav dem til min mand, der især kunne lide dem, fordi de er effektive til at korrigere den flydende position og lade benene frit bevæge sig.

Godt

-

Badedragt er i størrelse M og er ret stramt. Men jeg formoder, at det på grund af dets egenskaber skal være sådan. Jeg prøvede det i går, og det var fantastisk.

Uigennemtrængelighed

-

God nat, på grund af en operation har du brug for en vandtæt badedragt. Jeg forstår ikke noget om våddragt, men jeg formoder, at disse produkter ville fungere for mig, har jeg ret? tak skal du have

vore eksperters svar

Hej! nej, det er ikke vandtæt, vand kommer ind. Vi beklager, vi kan ikke hjælpe dig. Tak for dit spørgsmål!

Bare top

-

Intet bedrag med varerne. Sidstnævnte passer perfekt til dens beskrivelse.

Fremragende

-

i går prøvede jeg dem ud for første gang - det var så sjovt at jeg ikke kunne stoppe med at svømme - Jeg anbefalede dem til alle

Fremragende

-

Der er en stor forskel mellem svømning med dem og uden dem ... når du prøver, går du aldrig tilbage.

Præcis lige

-

Forbedrer svømmepositionen og gør et hult kors til en lige linje, perfekt!

God kort af god kvalitet

-

Som altid fremstiller dette brand stadig meget godt materiale, og netop dette kort er alt hvad jeg har brug for for at hjælpe mig med at forbedre mig.

Perfekt pasform!

-

Gode shorts med perfekt pasform, fleksibel og med god strømningsevne. Drager fordel af bukserne i lang tid. Hurtig levering på trods af juleferien.

Zone 3 shorts

-

Shorts ok forsendelse ok rådgivning

Ikke flere synkende ben

-

Bestilt den 13. november og blev modtaget den 19. november i Toronto Canada. Meget hurtig forsendelse. Produkt som beskrevet og størrelse passer til angivne målinger. Testede shortsen ud i min første svømmehal, og mine ben flyder uden trækbøje. Jeg er 52 år og begyndte at svømme igen for triathalon. Fantastisk produkt og vil anbefale. AAA +++.

Bedre svømning

-

Fremragende produkt. Kan nyde svømmetræning nu

Leveringsproces til canada

-

Jeg ville gerne skrive en hurtig blurb om min oplevelse med swiminn ... jeg er ikke i tvivl om, at det egentlige produkt er fremragende .. men formålet med denne note er bare at give ro i sindet til dem af os fra Canada, som måske overvejer køb fra swiminn men usikker på dynamikken ved at købe fra Europa. det var lidt skræmmende at have, ingen erfaring med dette websted. Jeg benyttede en chance for at redde 45 cad og købe disse opdriftshorts fra swiminn. jeg bestilte den 1. oktober 2019. det tog et par dage for enhver statusopdatering, men jeg satte pris på at kunne se et fotografi af min pakke. det efterfølgende websted med sporingsdetaljerne indlæste ingen detaljer i flere dage, men det begyndte til sidst at vise pakkenes fremskridt .... den estimerede leveringstid skulle være 8-11. pakken blev leveret den 15. oktober (vi har en borgerferie den 14. oktober). så ... bundlinjen .. pakken blev leveret og shorts modtaget som forventet til burlington, ontario canada (by, der er 45 minutter vest for toronto, canada). Jeg vil bestille igen fra swiminn! tak skal du have!

Meget godt

-

Kvalitetsprodukt: Godt materiale og tilfredsstillende tykkelse. Brugbarheden er normal

Godt tak!

-

Fantastisk produkt! Det forbedrede min kropsholdning i vandet og mine forestillinger!

Forvandlet min svømning

-

Disse er et godt produkt, godt lavet og behageligt. Og de har forvandlet min svømning, hvilket giver mig ekstra opdrift i rumpen og holder min krop vandret, når du svømmer. I stedet for at spilde en stor mængde energi bare løfte min røv og ben kan jeg nu fokusere på min teknik og effektivitet.

Awesome shorts

-

Fuldt tilfreds. Det forbedrer definitivt svømningspositionen. Ingen længere rygsmerter giver længere svømmesessioner.

Perfekt !!

-

Fremragende shorts !! Forbedret min hoftefluktuering. Ved at trække ned gør jeg mindre kraft. Svømning var sjovt !!

Gode shorts

-

Jeg elsker min zone 3 buoyancy shorts. Jeg brugte en pull booy, og disse er meget bedre, da jeg kan forsøge at sparke. Forhåbentlig med vedholdenhed kan jeg svømme de nødvendige afstande for længere svømning erfaring. Højt anbefalet. Sælgeren tjener 5 stjerner for levering til tiden og en god pris. Passformen var som forventet. Jeg er 6 ft og 160 lbs. Mediet var det rigtige valg. Jeg vil købe igen fra sælgeren

Fantastisk

-

Trækbuen er forbi! for alle dem som mig, der ikke flyder er løsningen !!!

Fremragende produkt.

-

Jeg er meget glad for produktet af 5/3 buoyancy shorts. At svømme i dem er fantastisk. De er komfortable og passer godt. Opdriftsniveauet er perfekt og svømmer i havet, da jeg giver mig sådan hjælp, jeg er 76 år og stadig en aktiv ocean svømmer. Denne nye enhed er fantastisk til mig. Hertil kommer, at servicen til virksomheden var 100% som var hastigheden i levering. Spanien til Adelaide, Australien i 3 dage var utroligt.

Top ting

-

Meget tilfreds med Zone3 Buoyancy shorts. Gik meget godt i træning og derefter i løb

Fremragende produkt

-

Jeg har lige købt Zone3 Buoyancy Shots og var forbløffet over deres evne til at "løfte" mig både i poolen og i mit første løb i weekenden. Jeg er meget hurtigere og finder, at de er meget komfortable. Tak. Fantastisk produkt

Spektakulært tilbehør

-

Jeg brugte det kun en gang, og jeg indså straks, at det var virkelig denne shorts jeg havde brug for !! Fremragende flotation, stor mobilitet, robust og med den rigtige størrelse for mig, jeg nød det virkelig! tak

Fremragende shorts

-

Dette er et fremragende udstyr til træning og passage. Det gør din hip float frigivelse og lette slagning af benene. Det kan også hjælpe med at træne hofte og trunk twisting for at opnå bedre strækning af stregerne. Man skal være mere omhyggelig med at være neopren, fordi skrabning på noget, der peger på kan tåre, identisk med omsorgen for beoprenklæder til triathlon ... God til træning i poolen af ​​hvem der starter, og også for, hvem der allerede deltager i krydsninger i havet eller i søer.

Godt !!!

-

De er også velegnet til størrelse og pris.

Zone 3 neopren shorts

-

Meget godt, den rigtige størrelse, ingen fejl her. Fremragende.

Zone 3 neopren shorts

-

Meget godt, den rigtige størrelse, ingen fejl her. Fremragende.

Bedre end forventet

-

Jeg elsker min zone 3 opdrift shorts. Jeg var ved hjælp af en pull bøje, og disse er meget bedre, da jeg kan forsøge at sparke. Forhåbentlig med vedholdenhed jeg kan svømme de nødvendige afstande til længere triatlon. Højt anbefalet. Sælgeren tjener 5 stjerner for levering til tiden og en fantastisk pris. Pasformen var som forventet. Jeg er 6 ft og 160 lbs. Mediet var det korrekte valg. Jeg vil købe igen fra sælgeren

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up