up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Zone3

Zone3 Handsker Neopren

Zone3 Handsker Neopren

plus
  • Play videoZone3 Handsker Neopren
  • Zone3 Handsker Neopren
  • Zone3 Handsker Neopren

Zone3 Handsker Neopren

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Zone3 Handsker Neopren

De nye varme tech handsker er tykkere og har en flået foring for bedre varme. Handskerne er konstrueret ved hjælp af en lim & søm bonding at hjælpe med at forhindre indrejse vand og har også en velcro rem og længere lycra ærme for at muliggøre en sikker pasform.

Er du på udkig efter Zone3 Handsker Neopren? Alle Zone3 er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Zone3 Handsker Neopren og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos swiminn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i svømning udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Zone3 Handsker Neopren

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (3)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Perfekt pasform

-

L størrelse passede perfekt til min håndflade i typisk 10/XL. Handsker føles betydeligt tykkere end matchende Zone3 neopren svømmestøvler. Men giv stadig en god følelse, når den er tændt.

Fremragende

-

Dejlige handsker, fungerer godt og stopper dine hænder med at blive for kolde

Fremragende

-

De reddede mit liv !! Det var meget koldt med normale svømmehandsker, fordi der kommer meget vand ind. Disse er gode. Efter mere end et år arbejder de stadig. De passer perfekt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up