up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZone3 Junior Våddragt Adventure
  • Zone3 Junior Våddragt Adventure
  • Zone3 Junior Våddragt Adventure
Zone3

Zone3 Junior Våddragt Adventure

Zone3 Junior Våddragt Adventure

plus

Zone3 Junior Våddragt Adventure

Produktbeskrivelse Zone3 Junior Våddragt Adventure

Børnenes våddragt er designet baseret på den øgede efterspørgsel efter en kvalitet, ydelse våddragt i de mindre størrelser. Dragten er en blanding af 2 mm, 3 mm og 4mm neopren tykkelser, med et panel design baseret på vores Advance model.

Zone3 har været kendt som "hip" brand af de unge og junior atleter for de sidste par år, så vi håber, at denne dragt yderligere vil cementere det og sikre, at de fortsætter med at holde fast i Zone3 som de vokser op


Zone3 Junior Våddragt Adventure vil fuldende dit svømning udstyr. I vores online butik swiminn, får du flest fordele. Så bestil nu, hos swiminn og modtag dine varer inden for få dage, direkte hjemme hos dig. Find selv mere i online svømning butik, Du kan blandt andet finde svømning udstyr, som passer til Zone3 Junior Våddragt Adventure.

Funktioner Zone3 Junior Våddragt Adventure

Anbefalet niveau
Tykkelse
Typer af ærmer
Farve
Køn
Anbefalet brug
Alder
FINA Godkendt
Lynlås position

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up