up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZone3 Korte Bukser Buoyancy Aerodome Elite 5/3 Mm
  • Zone3 Korte Bukser Buoyancy Aerodome Elite 5/3 Mm
  • Zone3 Korte Bukser Buoyancy Aerodome Elite 5/3 Mm

Zone3 Korte Bukser Buoyancy Aerodome Elite 5/3 Mm

Zone3 Korte Bukser Buoyancy Aerodome Elite 5/3 Mm

plus
Zone3

Zone3 Korte Bukser Buoyancy Aerodome Elite 5/3 Mm

Produktbeskrivelse Zone3 Korte Bukser Buoyancy Aerodome Elite 5/3 Mm

Opdriften Shorts blev først udviklet af Zone3 tilbage i 2007. Da de oprindelige opfindere af dette produkt, Zone3 syntes det var passende at kalde deres 5: 3mm tykkelse, smoothskin shorts 'The Originals ". De har otte års fantastiske kundeanmeldelser bag dem og har hjulpet tusindvis af svømmere til at forbedre både deres krop position i vandet og svømme teknik.

De shorts er designet som et alternativ til en pull bøje. De giver en mere naturlig følelse af opdrift og tillader svømmere til at udvikle deres svømning med ekstra kerne støtte. Den nyeste version af disse shorts tilbyder en mere komfort fokuseret linning og opdateret grafik.

'The Originals "er lavet af top kvalitet smoothskin neopren og er syet og bundet på samme måde som en triathlon våddragt. De shorts er konstrueret ved hjælp af 3 mm neopren ned i midten og 5 mm neopren ned siderne. Den 3 mm giver den ekstra opdrift, mens de 5mm sidepaneler supplere denne ved at fremme hip rotation gennem hvert slag.

Funktioner:

For nybegynder eller mellemliggende niveau svømmere den vigtigste faktor, der forhindrer dem i at svømme hurtigere er manglen på core stabilitet og ben spark. Deres arm styrke og teknik er gode, men fordi de ikke er vandret på toppen af ​​vandet skaber en masse træk og 'dødvægt', som gør det meget sværere at svømme effektivt.

Med opdrift shorts svømmeren kan få mere vant til svømning i den korrekte vandret og strømlinet position, så de begynder at bygge en "neurale mønster" af, hvordan de skal føle i vandet. Dette giver også svømmeren at koncentrere sig om at gøre en mere effektiv ben spark og bedre frem glide med hvert slag, uden at "synkende ben 'følelse.

Med den ekstra opdrift støtte, kan svømmeren også fokusere mere på teknikken med deres arm slagtilfælde uden konstant kamp for at holde hofter og ben i en høj stilling i vandet.

Resultaterne har vist, at en svømmer krop position, hastighed og udholdenhed over tid kan øges betydeligt ved at træne med opdrift shorts.

Egnet til ethvert niveau af triatlet, der ønsker at forfine deres åbent vand svømning teknik, mens i en pulje. Svømning i en våddragt under en triathlon er meget anderledes at svømme uden våddragt under en swimming løb. De fleste af din magt behov for at udlede fra din overkrop mens dine ben og kerne giver væsentlige kontrol. Disse shorts hjælpe med at udvikle din åbent vand svømning teknik, mens i poolen, hvor iført en fuld våddragt ville enten være for varmt eller forbudt af Livgarden.

Til brug i åbent vand træning eller løb som et alternativ til svømning i en fuld våddragt (når vejret er varmt nok!).


Zone3 Korte Bukser Buoyancy Aerodome Elite 5/3 Mm, er med garanti den bedste i svømning udstyr. Hos swiminn finder du kun de bedste, med kvalitet. Vælg os som din svømning butik og nyd komforten , som du kun får med mærker som Zone3 giver dig. Vores hold af svømning experter, er klar til at hjælpe dig, så du altid får det der passer dig bedst. Så du altid får Dragter og tilbehør, til den bedste pris.

Funktioner Zone3 Korte Bukser Buoyancy Aerodome Elite 5/3 Mm

Længde
Tykkelse
Farve
Køn
Anbefalet brug
Alder

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Fremragende

-

Fantastisk kvalitet og god lift!

På toppen !!!

-

Mig går perfekt! Mere lift, jeg anbefale!

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up