up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech
  • Zone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech
  • Zone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech
  • Zone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech
Zone3

Zone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech

Zone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech

Zone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech

plus

Zone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Zone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech

Lavet med en flået foring for bedre varme, disse støvletter er lidt tykkere end vores standard sokker og har også en lynlås på siden for at gøre det muligt for foden at gå i med lethed og tillade en strammere pasform. De har også en velcro rem til at hjælpe med at minimere vand indrejse og en grebet sål.

Skynd dig at købe Zone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech, til den bedste pris og altid hurtig levering, Hos swiminn kan du også finde Sokker-støvler, eller Dragter og tilbehør, vi har det du lige står og mangler. Køb Zone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech og modtag det hurtigt. Du kan også kigge på vores Sokker-støvler tilbud.

Funktioner Zone3 Neopren Ankelstøvler Heat Tech

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Zone3 varmeteknologistøvler

-

Fantastisk! Jeg har svømmet o/w 3 år, men aldrig brugt støvler eller handsker. Medbragte disse støvler med de tilhørende handsker, de er en game changer 15 min skins svømme i dag 4,5 grader så dejligt at kunne mærke mine hænder og fødder bagefter. Støvler eller handsker oversvømmede ikke med vand og holdt mig god og varm.

God kvalitet

-

Godt lavet, ser frem til at bruge dem

Gode svømmerokker

-

Zone 3 Heat Tech er pæne sokker, jeg har nu svømmet 4 x 1 time i vand ved 8 ° C og mine fødder var stadig rimelig varme bagefter. Nogle vand trænger ind i sokkerne, mens de svømmer, hvilket får temperaturen til at falde. Efter skylning er de tørre indefra og ud næste morgen. Kort sagt gode sokker, men ikke så gode som Zone3 Heat Tech-handskerne.

Højre

-

Benfornemmelser, korrekt opførsel af det tvetydige produkt ved 15 ºC. Fred's gens.

God

-

En meget god bytte af kvalitet.

Zone3 neopren varme tech

-

Fødder forblev varm, passer korrekt, meget let og behagelig.

God

-

Jeg synes, det passer godt sammen med de særlige kendetegn ved Open Water. Den bliver varm, selv når vandet kommer i over tid efter at få det, og det er varmt i havet, hvor vandets temperatur er 13 grader.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up