up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • Play videoZone3 Neopren Ankelstøvler Swim
  • Zone3 Neopren Ankelstøvler Swim
  • Zone3 Neopren Ankelstøvler Swim
Zone3

Zone3 Neopren Ankelstøvler Swim

Zone3 Neopren Ankelstøvler Swim

plus

Zone3 Neopren Ankelstøvler Swim

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Zone3 Neopren Ankelstøvler Swim

Den ultimative varmebeskyttelse åbent vand svømning. Den Zone3 Neopren Skull Cap giver varme og samtidig opretholde gode hydrodynamik gennem vandet. Det har en Velcro strop, der slutter sig til under den så optimal pasform er sikret hage.

Køb din favorit Dragter og tilbehør model og nyd svømning. Der er 30 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med dit køb af Zone3 Neopren Ankelstøvler Swim. Hvis du er i tvivl om du skal købe dine Zone3 Neopren Ankelstøvler Swim, kan du kontakte vores professionelle team svømning via telefon eller e-mail.

Funktioner Zone3 Neopren Ankelstøvler Swim

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Sokker i neopren

-

Jeg svømmer i Nordsøen, og disse sokker giver mig mulighed for at blive i vandet meget længere. Jeg er sko i størrelse 9, så jeg har købt et mellemstore par, de sidder tæt, men jeg formoder, det er hvad de skulle være. En godt lavet sok, der forhåbentlig holder et godt stykke tid.

Effektiv og af meget god kvalitet

-

Fantastisk produkt, der giver mig mulighed for at svømme i kanalens farvande ved 12 ° C i øjeblikket. Det er meget justeret første gang du tager dem på, men det har tendens til at slappe lidt af. Den lille integrerede sål giver dig mulighed for at gå i stenene uden at lide for meget

Zone 3 neopren sokker

-

Produkt af god kvalitet og god pasform.

..

-

Godt produkt

Escarpi.es zone 3

-

God kvalitet ybien fremlagt.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up