up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

  • 360Zone3 Neopren Handsker Heat Tech
  • Play videoZone3 Neopren Handsker Heat Tech
  • Zone3 Neopren Handsker Heat Tech
  • Zone3 Neopren Handsker Heat Tech
Zone3
360

Zone3 Neopren Handsker Heat Tech

Zone3 Neopren Handsker Heat Tech

plus

Zone3 Neopren Handsker Heat Tech

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Zone3 Neopren Handsker Heat Tech

De nye varme tech handsker er tykkere og har en flået foring for bedre varme. Handskerne er konstrueret ved hjælp af en lim & søm bonding at hjælpe med at forhindre indrejse vand og har også en velcro rem og længere lycra ærme for at muliggøre en sikker pasform.

Zone3 Neopren Handsker Heat Tech har officiel fabriksgaranti fra Zone3. Som en official Zone3 forhandler, alle svømning produkter, har to års fabriksgaranti. Hos swiminn, vælger vi kun kvalitets Dragter og tilbehør produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Handsker der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Zone3 Neopren Handsker Heat Tech

Farve

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Alt sammen perfekt

-

Meget glad, alt fantastisk!!

Zone 3 handsker

-

Kan ikke tro, at jeg er gået glip af ikke at have disse handsker på før nu. De er helt geniale, 15 min svømning 4,5 grader i skind med disse handsker forblev mine hænder varme, og de fyldte ikke med masser af vand. I dag anbefalede jeg, at jeg også købte støvlerne.

Fantastisk køb

-

Mine handsker er første klasse og gør svømning i de kolde skotske søer meget mere acceptabel. Jeg er meget glad for den service, jeg modtog fra Swiminn.

Zone 3 heat tech handsker

-

Fik lige disse handsker i denne uge. Har svømmet i havet ved 9 grader, og hænderne er ikke kolde. De passer virkelig godt og er lette at svømme med. Mine gamle handsker blev ved med at fyldes med vand, og det var som at svømme iført boksehandsker. Disse handsker er fantastiske, og jeg har allerede fortalt mange af mine svømmende venner, der vil bestille dem. Mange tak. Åh, måske skal jeg nu også få sokkerne.

Zone 3 varmelegeme handsker

-

De er simpelthen .... spot on!

Zone 3 neoprenhandsker

-

Svømning i koldt vand er bare blevet meget mere behageligt for mig. Den gennemsnitlige vandtemp, hvor jeg svømmer, er 10 grader, og jeg prøver at svømme mindst 4 km. Da jeg er færdig, er mine hænder lige så varme som da jeg startede. Det tog mig et par sessioner at justere mit slag, men da jeg gjorde det var det hele glat sejlsport eller svømning, skal jeg sige.

Fantastisk pasform og varme

-

fremragende pasformstørrelseskort fungerer godt. Meget godt lavet. Jeg svømmer 2,5 timer hver dag i kolde forhold. Stærkt anbefale. Har også købt de matchende sokker, og disse holder mine fødder krig ..

Store handsker

-

Zone 3 Heatech er fine handsker, jeg har nu svømt med det i vand ved 8 ° C i 4 x 1 time, og mine hænder har stadig fine temperaturer. Og mens du svømmer, har du stadig en følelse af vandet. Efter skylning er de tørre indefra og ud næste morgen.

Gode handsker

-

I dag var havvandet 7 grader, og jeg svømmede i mere end 20 minutter. Selvfølgelig fik jeg kolde fingerspidser, men ikke så hurtigt og intens som med andre handsker. God pasform, tager lang tid at tørre indeni.

Dejlig og varm

-

Mine hænder forbliver temmelig varme i det kolde vand. Jeg tror endda, at de ender med at blive kolde, hovedsageligt fordi resten af min krop er så koldt (jeg svømmer uden en våddragt). Først havde jeg det sværere at trække det ud, det bliver lidt lettere at rulle indefra og ud.

Fit and warm

-

Dejlig varm svømmehandske når vandet er koldt. Passer perfekt og slutter tæt på underarm/hånden.

Zone3 heat tech neoprenhandsker

-

Jeg er en året rundt havsvømmer og får fornemmelser af elektriske prikker i armene med kulden. Det er de eneste handsker jeg har haft, der stopper dette problem. De er store og holder mine hænder varme i havet og eliminerer arthritiske smerter. Mange tak.

God

-

Jeg synes, det passer godt sammen med de særlige kendetegn ved Open Water. Den bliver varm, selv når vandet kommer i over tid efter at få det, og det er varmt i havet, hvor vandets temperatur er 13 grader.

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up