up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Zone3

Zone3 Neoprene Warmth

Zone3 Neoprene Warmth

plus
  • Play videoZone3 Neoprene Warmth
  • Zone3 Neoprene Warmth
  • Zone3 Neoprene Warmth

Zone3 Neoprene Warmth

Produktbeskrivelse Zone3 Neoprene Warmth

Denne vest er designet til enten bæres under en våddragt under kolde vandforhold eller kan bæres i stedet for en våddragt i varmere vand. Vesten er lavet af 2mm tykt neopren og er designet til komfort og fleksibilitet mod huden. Den har en høj hals for komfort og ekstra varme.

Zone3 Neoprene Warmth har 100% tilfredsheds pris garanti, så hvis du ikke er tilfreds med dine Zone3 Neoprene Warmth, købt hos swiminn. Dog kun indenfor 30 dage, efter modtagelsen. Du kan også kigge i vores online svømning butik, hvor du kan finde masser af varer fra Zone3, færdiggør din ordrer af svømning varer, altid til de bedste priser.

Funktioner Zone3 Neoprene Warmth

Tykkelse
Farve
Køn
Alder

Kundeanmeldelser og spørgsmål (8)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Bodice ok !!!

-

Fremragende produkt og kvalitet, jeg afventer søprøven for at give en yderligere dom.

Penge godt brugt

-

Jeg bruger vesten som et ekstra lag under våddragten. Holder koldt vand fra ryggen under lynlåsen. Lidt af en udfordring at sætte det på og af, har brug for lidt træning. Samlet set tjener sit formål godt. Vil prøve det separat, når vandet varmes op

Tilfreds, straks endnu et køb

-

Jeg blev glædeligt overrasket over købet. Perfekt størrelse, kvaliteten ser fremragende ud. På havet befandt jeg mig straks godt. Temmelig punktlig levering.

Jeg har købt.

-

Fremragende varmebeholdelse til zone 3

Beskær og opmærksomhed på detaljer middelmådige

-

Vesten har fremragende opdrift, termisk opvarmning og giver god bevægelsesfrihed. Det samlede skære er imidlertid meget ineffektivt. For en M-størrelse er den tæt på brystet og bredt i taljen, så vand kan komme ind under og skabe opdrift sensation gennem akkumulering af vand. Derudover mangler der opmærksomhed på detaljer, da i træning over 2000 meter i åbent vand, er skuldre og nakke smerteligt omfavnet af friktion selv med vaseline. Dette kunne undgås med elastiske kapper, der ville tillade mere forsegling. Alt i alt synes jeg, at det mangler kvalitet til forespørgselsprisen.

God til træning

-

Vesten er god uden meget opdrift. I øjeblikket kun anvendt i swimmingpool til apnø træning.

Næsten perfekt

-

Meget god kvalitet. Det giver et lag, som vi er frioleros og har en tynd neopren svømme. Jeg er ikke helt klart, hvis jeg bære det med neopren hånd ud eller tilbage, er det ikke klart. I sidste ende valgte jeg at bære det med neopren ansigt udad rørt mig mindre og greb mig bedre til kroppen og neopren. Ved at sætte en hage jeg ville sige, at der er et søm i nakken, der kan du markere gnider efter svømning, så jeg råde til at sætte vaseline i overflod, i hvert fald i løbet af den første bruger vesten, og selv sætte bodylotion eller vaseline for at være blødgøring gå hurtigere. Jeg ville ønske, de havde løst hals sømme ellers, for eksempel ved at placere en runde plaster. Ellers en god følelse og komfort løgn at svømme, ikke begrænser mig på alle mine bevægelser. Jeg er træner for åbent vand svømning, og jeg vil bruge en masse, for sikker. Meget glad øjeblik. Jeg anbefaler det.

God

-

Brystet er 102 cm, men M (94 ~ 102 cm) er stram. Det er varmt i havet, hvor vandets temperatur er 13 grader.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Lignende produkter

Se alle produkter flecha

clouse menu Luk
up up