`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Zone3

Zone3 Piece Bikini Aztec

Zone3 Piece Bikini Aztec

  • Zone3 Piece Bikini Aztec
  • Zone3 Piece Bikini Aztec
  • Zone3 Piece Bikini Aztec

Zone3 Piece Bikini Aztec

Produktbeskrivelse Zone3 Piece Bikini Aztec

Designet først og fremmest for svømning, de to stykker har en sikker struktureret pasform, der sikrer, at den forbliver på plads og giver støtte, hvor du har brug for det. Den fashionable cut bringer et strejf af strand stil til poolen.

Topet har et moderne åbent rygdesign, der giver total bevægelsesfrihed og de enkelte båndbånd sikrer en behagelig og støttende pasform. Den er designet til at være tæt på at hjælpe med at fremme strømlinet svømning.

Trusserne giver en mellemben højde for at sikre optimal dækning, samtidig med at man har et fashionabelt udseende. Vigtigst er det også, at de har en snørebånd for at sikre, at de holder deres position, selv efter at hastighedsfokuserede dykker eller tumler drejer.

Samlingen er lavet af Zone3s XFINITY stof, som er 100% klorbestandig og udelukkende lavet i Italien. Dette stof har en fantastisk formfastholdelse, er åndbar, hurtigtørrende og giver UV-beskyttende (UV 50+). Stoffet sikrer stor holdbarhed og dækning. Ideel til hyppige svømmesessioner eller strandtøj.

De to stykker er lavet med flatlock syninger for holdbarhed og komfort ved siden af huden. Der er også et blødt dobbeltforet frontpanel til ekstra dækning og support.

Funktioner:

Fed Aztec inspireret indfødt design print.

Specifik 'svømmetilpasning' designet til at føle sig sikker og blive sat.

Dobbeltforet indvendig bryststøtte.

Medium højdebenskæring til dækning.


Køb dine egne Zone3 Piece Bikini Aztec til kun 32.99 $. Lavet af Zone3, Zone3 Piece Bikini Aztec er på lager i mange størrelser og farver. Hos swiminn, tilbyder vi de bedste priser på svømning. Se et stort udvalg af Bikinier og tankinier i vores Badetøj til kvinder afdeling.

Funktioner Zone3 Piece Bikini Aztec

Svømmedragter
Bikini-dele
Affjedringstyper
Anbefalet brug
Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (1)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

Luk