up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Zone3

Zone3 Støvler Neopren Swim

Zone3 Støvler Neopren Swim

plus
  • Play videoZone3 Støvler Neopren Swim
  • Zone3 Støvler Neopren Swim
  • Zone3 Støvler Neopren Swim

Zone3 Støvler Neopren Swim

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Zone3 Støvler Neopren Swim

Den ultimative varmebeskyttelse åbent vand svømning. Den Zone3 Neopren Skull Cap giver varme og samtidig opretholde gode hydrodynamik gennem vandet. Det har en Velcro strop, der slutter sig til under den så optimal pasform er sikret hage.

Vores Zone3 Støvler Neopren Swim er med garanti de originale Zone3. Hvis du handler hos svømning, vil du modtage dine Zone3 Støvler Neopren Swim, hjemme hos dig selv, på få dage. Varen er på lager og prisen er kun 37.99 $. skynd dig at udnytte denne mulighed!

Funktioner Zone3 Støvler Neopren Swim

Farve

Kundeanmeldelser og spørgsmål (6)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Sokker i neopren

-

Jeg svømmer i Nordsøen, og disse sokker giver mig mulighed for at blive i vandet meget længere. Jeg er sko i størrelse 9, så jeg har købt et mellemstore par, de sidder tæt, men jeg formoder, det er hvad de skulle være. En godt lavet sok, der forhåbentlig holder et godt stykke tid.

Effektiv og af meget god kvalitet

-

Fantastisk produkt, der giver mig mulighed for at svømme i kanalens farvande ved 12 ° C i øjeblikket. Det er meget justeret første gang du tager dem på, men det har tendens til at slappe lidt af. Den lille integrerede sål giver dig mulighed for at gå i stenene uden at lide for meget

Spørgsmål

-

Hej hvad anbefaler du til fødderne, når jeg svømmer i det kolde vand i Rhinen og går tilbage til fods. Er der strømper med sål?

vore eksperters svar

Hej! dette kan være passende. Undersålen er lavet af et holdbart, gripende stof, som hjælper med at beskytte, når man går til og fra vandet, hvad enten det er ved havet, søen eller floden. Tak for dit spørgsmål!

Zone 3 neopren sokker

-

Produkt af god kvalitet og god pasform.

..

-

Godt produkt

Escarpi.es zone 3

-

God kvalitet ybien fremlagt.

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up