up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Zone3

Zone3 Svømmebriller Vapour Revo

Zone3 Svømmebriller Vapour Revo

Zone3 Svømmebriller Vapour Revo

plus
  • Play videoZone3 Svømmebriller Vapour Revo
  • Zone3 Svømmebriller Vapour Revo
  • Zone3 Svømmebriller Vapour Revo
  • Zone3 Svømmebriller Vapour Revo

Zone3 Svømmebriller Vapour Revo

Produktbeskrivelse Zone3 Svømmebriller Vapour Revo

De nye Zone3 Vapor-briller ser bestemt godt ud! Disse briller fås i metallisk guld og en elegant blå. Disse briller er designet til at give et touch men på en fantastisk måde.

Disse sorte og guldbriller er meget slående og elegante. Med et friskt look er de perfekte til enhver triatlet eller svømmer. Ikke kun ser de fantastiske ud, men de er også ekstremt behagelige og fokuserede på maksimal ydeevne.

Generelle karakteristika

Ultra bløde silikonemembraner sikrer en perfekt pasform og hjælper med at reducere røde sugemærker omkring øjnene efter svømning.

Polariserede guldlinser er buede for at sikre en fantastisk vision i enhver lys tilstand.

Ekstremt bløde og fleksible briller, som markant hjælper med at minimere muligheden for alvorlig skade, hvis du ved et uheld rammer under en konkurrence.

Let justerbar takket være sin intuitive mekanisme.

To stykker justeringsrem med grebspunkter for en fastere pasform.

100% UVA / UVB anti-tåge belægning og beskyttelse.


I svømning butikken, swiminn, kan du finde forskellige størrelser i Zone3 Svømmebriller Vapour Revo og mange forskelige farver, du har også mulighed for at købe Zone3 Svømmebriller Vapour Revo eller måske Udstyr fra vores online svømning butik. Du kan også læse de råd og tips vores expert panel giver i blandt andet svømning udstyr og Zone3 Svømmebriller Vapour Revo anmeldelser.

Funktioner Zone3 Svømmebriller Vapour Revo

Linser
Farve
Køn
Alder
Slags næse bro

Kundeanmeldelser og spørgsmål (15)

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs (kun for eksisterende kunder) coinns

Skriv en anmeldelse og tjen CoiNNs

(kun eksisterende kunder)

Fremragende

-

Det er sjette gang, jeg køber disse beskyttelsesbriller. Jeg svømmer i åbent vand 3-5 km to gange om ugen, og de er yderst behagelige. Polarisationen er stor i mørke vinterdage og også på lyse sommerdage.

Flot design+behageligt, fantastisk udsigt!

-

Har haft næsten en nøjagtig kopi af disse fra Amazon i Europa fra et kinesisk firma. Så da jeg så dem på dit websted, indså jeg, at jeg var nødt til at købe zone3 -originalerne, da jeg elskede det kinesiske mærke upålidelig kopi. Og jeg havde ret! De er meget behagelige omkring øjnene, meget lette, nemme at justere med flotte betragtningsvinkler. Den eneste ulempe, der dog forventes, er, at fra den allerførste gang, der blev brugt, blev der let tåge, mens jeg svømmede! Jeg er naturligvis ikke stødt på en brille, der altid er lys og klar, og jeg har prøvet over 5 forskellige topmærker. Alt i alt et stærkt anbefalet produkt !!

Svømmebriller

-

Meget gode svømmebriller behagelige at have på selv efter mere end en times svømning. mærke ikke ansigtet, ingen vandlækage. Godt produkt.

Store

-

Meget behagelig pasform som handske. Fremragende.

Top briller

-

Ultra komfortabelt, bredt synsfelt. Behagelige briller og ekstra look. Ingen klager

Topper

-

Perfekte beskyttelsesbriller til lange og korte svømmesessioner i poolen eller åbent vand. Er meget behagelig i øjnene, er vandtæt og efter mine tidligere briller havde Vapor revo-briller aldrig kondens.

Fremragende

-

Fremragende, jeg er meget tilfreds med købet.

Ser godt ud

-

Jeg læste nogle reviwes der tåger op, det er stadig ikke sket med mig jeg giver 4 stjerner, fordi jeg betragter zoggerne med mere kvalitet sammenlignet med disse

Zone3-damprevo / den bedste

-

Top klasse! Sådan stor vision! Fit er perfekt! Ingen lækage! Mit bedste indtil videre!

Et godt look

-

Dette er gode briller, ret store. De har et helt fantastisk look. Synd at der ikke er nogen opbevaringsboks ...

De er ikke anti-tåge

-

Skuffet fordi de tåger op, fra første sekund. Jeg klagede til internettet, og de gav mig mulighed for at returnere dem uden problemer, men på trods af det har jeg valgt at holde dem ved at bruge dem med en tåge. De er super hyggelige, meget komfortable og enkle at justere og uden tåge ser det godt ud, med en temmelig stor synsvinkel. Jeg bruger dem både i åbent vand og i swimmingpoolen. Jeg giver ham en stjerne, fordi de tilskriver en ejendom, han ikke har.

Komfortable briller

-

Meget smidige briller, komfortable, ideelle til svømningsmedium og lang afstand, vandtæt og tåge, de kan svømme lang uden at markere ansigtet.

Meget godt køb

-

Min kæreste er glad. Han brugte dem på lørdag i en triathlon, og jeg vil også købe dem til mig. Bedre end zoggs

Svarer produktet.

-

Kun prisen på produkter og tilfredsstillende resultater.

Beskrivelse og anmeldelser

-

Af meget god kvalitet, stor nok, pas på endeflade, ingen skade opbevaringskasse, super disign

Skriv en anmeldelse eller stil et spørgsmål til vores dedikerede team med eksperter

Produktbedømmelse

Bemærk: din anmeldelse bliver gennemgået af vores team og vil blive indsendt inden for 5 arbejdsdage. Dit spørgsmål vil blive besvaret via e-mail, så sørg for at din e-mail-adresse er korrekt.

Jeg accepterer jeres Politik om personlige oplysninger

clouse menu Luk
up up