`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Powergym

Powergym Creaplus 120 Units

  • Powergym Creaplus 120 Units
  • Powergym Creaplus 120 Units

Powergym Creaplus 120 Units

Product beschrijving Powergym Creaplus 120 Units

CREAPLUS

ADVANCED formule van de maximale efficiëntie CREATINE

Verhoogt de sterkte, kracht, spiermassa en weerstand tegen vermoeidheid.

BESCHRIJVING

Creatine met hoge prestaties transportsysteem. Greater absorptie en biologische beschikbaarheid. Betere verteerbaarheid.

CREAPLUS van PowerGym is de enige formule ontwikkeld om de absorptie en retentie van gespierde creatine dus het verkrijgen van een beter rendement dan de andere supplementen te verbeteren.

Nieuwe CREAPLUS omvat GLYCINE welke spijsvertering pH verbetert excessieve verzuring en de mogelijkheid de creatine in creatinine en waarmee opname en tolerantie voor het product wordt verbeterd.

PowerGym deel aan een wetenschappelijke studie over creatine door de CAR * van Barcelona worden uitgevoerd met bodybuilding atleten in waarin zij de effectiviteit van creatine en de juiste dosering regime voor de beste prestatieverbetering geverifieerd.

Suppletie met CREAPLUS verhoogt kracht, spiermassa, kracht en weerstand tegen vermoeidheid.

De innovatieve formule voor CREAPLUS bevat;

Voldoende hoge glycemische index koolhydraten om de productie van insuline stimuleert en dus een grotere hoeveelheid creatine opgeslagen in de spier.

Te stabiliseren en de efficiëntie van het insuline chroom (III) chloride toegevoegd.

Creaplus ook fosfaten, die de vorming van creatinefosfaat spieren verhogen, samen met de beschikbaarheid van fosfaat voor de oxidatieve fosforylering, onder anaërobe prestaties kunnen verbeteren.

CREAPLUS bevat TAURINE Y magnesium magnesium ion te beschikken om de energetische fosfaatverbindingen (ATP PC) in de spier te stabiliseren.

Elke portie bevat 7 g van hoge zuiverheid, creatine lab leerjaar monohydraat

Aanbevolen dagelijkse dosis

7 CREAPLUS capsules per dag verdeeld over de dag met vruchtensappen.

Neem niet meer dan de aanbevolen dagelijkse dosering.

* CAR Centre de Alta Rendimiento High Performance Centre

TECHNISCHE SPECIFICATIES

NUTRIENT INHOUD

(Per capsule)

Creatine: 500 g.

Taurine: 67,5 g.

Glycine: 21,3 g.

Fosfor: 19,29 mg.

Magnesium: 12,27 mg.

Sodium: 3,4 mg.

Kalium: 1,75 mg.

Selenium: 11,8 mcg.

Chroom: 3,74 mcg.

PRESENTATIE: Kruik van 120 capsules

Veelgestelde vragen

Waarom doet CREAPLUS bevatten andere voedingsstoffen naast creatine?

Omdat het wetenschappelijk aangetoond dat de opname van bepaalde nutriënten in sportsupplementen zoals hoge glycemische index koolhydraten en insuline potentiators betere accumulatie van spier creatine en homogeniseer reactie op het supplement.

Is er echt een verschil tussen het nemen CREAPLUS en Creatine op zijn eigen?

Er zijn veel sceptici die niet resultaten zijn verkregen met creatine op zijn eigen en die vervolgens CREAPLUS hebben genomen en hebben ongelooflijke verbeteringen aangebracht om hun kracht, macht en spiermassa. Probeer het, niemand heeft ooit spijt van het nemen van deze sport supplement.

Is het waar dat het nemen van CREAPLUS na de training is nog effectiever?

Het is waar dat CREAPLUS suppletie genomen door mensen die doen of don? T zijn onder andere oefening geeft verschillende resultaten. Er is een verbetering in de accumulatie van creatine wanneer het supplement wordt genomen ten tijde van de oefening. Wat isn? T volkomen duidelijk is of het moet worden genomen net na de oefening. Als oefening is een factor die de accumulatie van spier creatine verbetert het supplement net voor of net na inspanning kan een verhoging van de retentie van creatine bevorderen.

Is creatine doping?

Nee, creatine is een sport supplement dat niet wordt beschouwd als een doping stof zijn.

Zijn de vorderingen die creatine nierproblemen kan veroorzaken waar?

Volgens de meest recente wetenschappelijke studies, sport supplementen met creatine don? T invloed op de bloedparameters die de gezondheid van de atleten, waaronder nier- en leverfunctie te bepalen. Het is contra-geïndiceerd voor nierpatiënten. Elke persoon met elke pathologie mag alleen supplementen te nemen onder strikte medische begeleiding. Indien u meer informatie wenst kunt u het artikel over creatine dat u kunt vinden op deze website in de voedingswetenschap magazine nummer N 17 lezen.

Wanneer heb je de effecten van CREAPLUS suppletie merken?

De effecten op verbetering van de energie, kracht en energie kan worden gevoeld na een week supplementatie. De toename van spiermassa kunnen optreden na 6 weken en het wordt aanbevolen dat regimes van 3 maanden, worden gevolgd om een ??aanzienlijke verbetering gespierde verkrijgen.

Is creatine alleen nuttig voor fitness, spieren, sterkte etc.?

Nee, is het effectief voor intervalzin sport waarin er behoefte aan maximum of submaximale vermogen met tussenpozen van lagere intensiteit. Voorbeelden hiervan zijn voetbal, basketbal, handbal, mountainbiken etc.

Echter, in de sport met een verhoogd uithoudingsvermogen, CREAPLUS kan worden gebruikt als sportsupplement aanvang van vermoeidheid vanwege het lactaat demping afschrikken.

Is elke Koolhydraten product compatibel of noodzakelijk met CREAPLUS?

Het is volledig compatibel, maar de formule van Creaplus gereed is voor volledige absorptie, dus er is geen behoefte om koolhydraten met Creaplus verbruikt. Creaplus heeft reeds alle benodigde carrier agenten (koolhydraten, fosfaten, taurine etc.) want het volledig effectief zijn.

Wat is de effectieve gewicht dosering afhankelijk van het lichaamsgewicht en het soort training?

In het algemeen zal de dosering op het etiket correct is en is gebaseerd op een atleet gewicht 70 kg. De dosering lichaamsgewicht per dag 1,54g van CREAPLUS per kg lichaamsgewicht tijdens de laadfase en 0,35g van CREAPLUS per kg lichaamsgewicht tijdens de onderhoudsfase. In de oplaadfase is het belangrijk dat de doseringen van CREAPLUS verdeeld over de dag, bij de maaltijd en een na training in maxima van 36 g CREAPLUS opgelost in 300 ml water.

Controleer de POWERBOOK uitleg van CREAPLUS voor specifieke aanbevelingen over dosering afhankelijk van het type sport en doelstellingen.

Want wat lichaamsgewicht wordt het etiket vermeld?

Voor een persoon met een gewicht van 70 kg.

Mocht CREAPLUS worden genomen vóór of na de maaltijd?

Dit supplement kan worden genomen met je eten alsof het het water dat je meestal drinken met je eten.

Wat moet ik doen als ik diarree net na het nemen van creatine? Zijn er mensen die allergisch zijn voor creatine?

We don? T weet van iedereen die allergisch zijn voor creatine is geweest. Er zijn mensen die gevoelig zijn voor creatine of die don? T absorberen het helemaal goed, dit wordt opgelost door het nemen van CREAPLUS tijdens de maaltijd en het nemen van een dosering net na de training. CREAPLUS al geleverd met een dempend systeem voor deze atleten die problemen met de zuurgraad die kan worden veroorzaakt door creatine suppletie zou kunnen hebben.

Waarom zijn er andere creatines die zeggen dat ze beter worden geabsorbeerd, waarom zijn ze beter oplosbaar?

De bekendste vorm van Creatine en dat wat echt is aangetoond om te werken is creatine. Andere creatine zouten minder creatine per molecule en zijn daarom beter oplosbaar.

Kan ik Creaplus voortdurend of moet ik neem rust?

Het lijkt erop dat de beste routine is om een ??belasting optreedt zoals bedoeld, gevolgd door een onderhoudsfase van 2 maanden. In totaal zijn dat er een regime van 3 maanden en daarna een rustperiode voor 1 maand vóór het begin van een nieuwe lading fase zou betekenen.


Naast, Powergym Creaplus 120 Units in de Gezondheid en voeding categorie van onze online zwemmen winkel, kunt u andere Eiwitten gerelateerde producten vinden. Mocht u op zoek zijn naar andere producten van het merk Powergym, bij swiminn vindt u een grote variëteit in zwemmen producten die u misschien kunnen interesseren. Powergym is gericht op innovatie en het verbeteren van zwemmen ervaring voor zowel beginners en professionals maar met het behoud van lage prijzen.

Functies Powergym Creaplus 120 Units

Sportsupplementen
Formaat

REVIEWS EN VRAGEN VAN KLANTEN (1)

Schrijf een review over dit product en verdien CoINNs (alleen voor bestaande klanten)

Schrijf een recensie of stel een vraag aan ons toegewijd team van experten

Productcijfer

Let op: Uw reviews worden binnen vijf werkdagen door ons personeel gecontroleerd en online gezet. Uw vraag wordt via de mail geantwoord, dus zorg ervoor dat u het juiste e-mailadres invult.

Ik accepteer uw Privacy Policy

Afronden